Zachte Kracht Sessie

Leven vanuit je innerlijke wijsheid

 

Laat mij je begeleiden tijdens een Zachte Kracht sessie. Samen creëren we ruimte voor het loslaten van verharding. Er ontstaat ruimte voor zachtheid, stilte en het ervaren van je innerlijke wijsheid. Je weet alles al, het is een kwestie van kunnen luisteren, kunnen zien, kunnen voelen en van mogen ontvangen en omarmen.

 

"Je innerlijke wijsheid leren kennen, er op kunnen vertrouwen en vanuit die wijsheid volop te gaan leven".

 

Tijdens een Zachte Kracht sessie stemmen we volledig af op jou. We bespreken wat er bij je leeft, waar je aandacht voor wilt hebben en wat je intenties zijn. Omdat we helemaal gaan afstemmen op wat er voor jou op dat moment nodig is kan iedere sessie anders zijn. Mijn werkwijze is intuïtief en bestaat uit mijn Zachte Kracht methode. Deze methode is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring met meditatie, verbonden adem methode, reiki (energie heling), massage en yoga.

 

Meer leven vanuit je intuïtie, je innerlijke kracht. Kunnen ervaren wat je behoeftes en verlangens zijn. Heldere keuzes kunnen maken. Meer in Flow zijn en in Flow handelen. Meer zachtheid en compassie toelaten. Doen wat je daadwerkelijk wilt doen.

Voel je een 'Ja'? Kom dan nu in beweging!

 

Neem contact met me op om te bespreken wat je behoeftes zijn en waar je middels de Zachte Kracht methode aandacht voor wilt hebben.

 

Een losse sessie van 90 minuten, inclusief voorgesprek en afronding, vraagt van jou een investering van 111,-