Als ademcoach nodig ik je uit om helemaal jezelf te zijn!

Ik zie het als mijn missie om anderen te begeleiden bij het proces van bewustwording. Dit doe ik als procesgericht ademcoach. Of zoals ik mezelf liever noem, "Adem Gids", want ik zie het proces van bewustwording met behulp van de adem als een reis.

 

Ik droom er van dat ieder mens vrij wordt van zelfopgelegde beperkingen en het leven kan gaan leiden zoals het voor hem of haar bedoeld is. Wanneer je dit doet is dat niet alleen een daad van (zelf)liefde, maar ben je ook daadwerkelijk een cadeau voor de wereld. Het is tijd om jouw plek in te nemen!

 

Je door mij laten begeleiden brengt je het volgende:

  • Bewustwording van patronen, overtuigingen en zelf opgelegde beperkingen.
  • Helderheid over je wensen, verlangens en grenzen.
  • Een innerlijk weten dat je al precies diegene bent die je wilt zijn.
  • Een liefdevolle(re) relatie met jezelf en de mensen om je heen.
  • Vertrouwen om stappen te zetten op jouw eigen pad.
  • Jouw leven vrijuit en voluit leven, precies zoals het voor jou bedoeld is. 

Ademen is leven!

De manier waarop de adem door ons lichaam beweegt kan ons ongelooflijk veel vertellen. Zij laat zien waar we vasthouden, waar we vertrokken zijn, waar we schrap zetten of juist ruimte ervaren.

 

Jouw ademstroom, jouw unieke ritme geeft informatie over hoe jij door het leven heen beweegt. Ze vertelt over je angsten, je onzekerheden, de belemmerende overtuigingen en beperkingen waar jij, naar alle waarschijnlijkheid, aan voorbij wilt bewegen. Zij wijst de weg!

 

Jouw adem biedt de toegang tot gebieden en paden die misschien nu nog onbekend voor je zijn. Het onbekende, het pad wat minder vaak of zelfs nooit bewandeld is, daarop vind jij alles wat je naar verlangt.

 

Diep van binnen weet je dit! Je voelt dat het waar is. En toch aarzel je de eerste stappen te zetten. En zo gek is dat niet, want laten we eerlijk zijn, het kan spannend zijn de gebaande paden te verlaten!

 

Laat mij jou begeleiden. Je loopt deze nieuwe weg zelf, maar het hoeft niet alleen! Ik bied ondersteuning bij het vertalen van wat de adem en het lichaam jou zeggen wil. Samen maken we de weg vrij zodat jij je eigen pad kunt bewandelen.

Niet de weg vol zaken die er voor jou niet toe doen, maar de weg waarvoor jij zelf kiest. Het pad wat jou voldoening geeft.

 

Zeg "Ja!" tegen jezelf! Het is tijd. 

 

Aandacht voor wat gevoeld mag worden!

Een sessie bij mij is een uitnodiging voor jou om helemaal jezelf te zijn. Om volledig tevoorschijn te komen, zowel jouw licht als jouw donker is welkom. Precies datgene wat aandacht mag krijgen zal worden aangesproken. Ik werk met de "Verbonden Adem" methode (Transformational Breath) en gebruik hierbij elementen vanuit Reiki en meditatie.

 

Een sessie is altijd volledig afgestemd op jou en hetgeen wat aandacht vraagt in dat moment. Een sessie duurt 120-150 minuten en bestaat uit een voorgesprek waarin we afstemmen op dat wat aandacht vraagt, een "Verbonden Adem" interventie die aansluit bij jouw wens of verlangen, en een moment van navoelen. 

Geef jezelf alle ademruimte!

Het is fijn om tijdens de sessie comfortabele, niet knellende kleding te dragen, zodat jij alle adem- en beweegruimte hebt. Zorg er ook voor dat je niet net een grote maaltijd hebt gegeten of veel hebt gedronken. In veel gevallen is het fijn en zeer waardevol om na de sessie wat tijd voor jezelf te nemen. Eventuele vragen die na de sessie bij je opkomen kun je mij altijd per mail toesturen. 

 

Wil je een intensief met mij samenwerken en je leven transformeren? Kies dan voor het traject IK LEEF!

Kennismaking Sessie

(intake en ademwerk, 2.5uur)

165,- 

6x Procesgericht Ademwerk

(max 4mnd geldig)

990,-

IK LEEF

(1/2 jaar Individueel Traject)

3000,-

Adem & Eva Groepstraject

(7 weken)

800,-

"Op een kalme, oprechte en aandachtsvolle wijze loodst Eva mij door een spannende ontdekkingstocht in mijn lichaam.

Ze sluit daarbij naadloos aan op mijn behoeftes, zo biedt ze mij o.a. veiligheid.

 

Tot op dit moment waren het bijzondere ervaringen en heb ik veel zin om samen met Eva verder te gaan op dit avontuur."

 

- L.W. -