ADEM WERK geeft ruimte om te leven

Ik zie het als mijn missie om anderen te begeleiden bij het proces van bewustwording. Dit doe ik onder andere als procesgericht ademcoach. Of zoals ik mezelf liever noem, "Adem Gids", want ik zie het proces van bewustwording met behulp van de adem als een reis. Een reis waarin jij jezelf mag leren kennen en mag gaan omarmen. 

 

Ik droom er van dat ieder mens vrij wordt van zelfopgelegde beperkingen en het leven kan gaan leiden zoals het voor hem of haar bedoeld is. Wanneer je dit doet is dat niet alleen een daad van (zelf)liefde, maar ben je ook daadwerkelijk een cadeau voor de wereld. Het is tijd om jouw plek in te nemen!

 

Je door mij laten begeleiden brengt je het volgende:

  • Bewustwording van patronen, overtuigingen en zelf opgelegde beperkingen.
  • Helderheid over je wensen, verlangens en grenzen.
  • Je herinneren dat wat je vergeten bent zodat je opnieuw kunt kiezen.
  • Vertrouwen om stappen te zetten op jouw eigen pad.

Ademen is leven!

De manier waarop de adem door ons lichaam beweegt geeft ons ongelooflijk veel informatie.

 

Zij laat zien waar we vasthouden aan controle, waar we vertrokken zijn, waar we schrap zetten of juist ruimte ervaren.

 

Door bewust te ademen geef jij jezelf ruimte! De energie kan weer gaan stromen. Vastgezette emoties kunnen ontladen. Je gaat je herinneren hoe het ook kan en mag. Je kiest opnieuw en vanuit die keuze beweeg je voorwaarts op jouw pad in dit leven. Bewust ademen maakt VRIJ.  

 

Zeg "Ja!" tegen jezelf! Het is tijd. 

 

Aandacht voor wat gevoeld mag worden!

Een sessie bij mij is een uitnodiging voor jou om helemaal jezelf te zijn. Om volledig tevoorschijn te komen, zowel jouw licht als jouw donker is welkom. Precies datgene wat aandacht mag krijgen zal worden aangesproken. 

 

Ik werk voornamelijk met de "Verbonden Adem" methode en ik gebruik daarbij aanvullend de kracht van woorden en aanraking. Weet dat er in verschillende gevallen afgeweken zal worden van de "Verbonden Adem" methode. Bijvoorbeeld wanneer jouw systeem (het zenuwstelsel) meer gebaat is bij rust en ontspanning.  

 

Een sessie is altijd volledig afgestemd op jou en hetgeen wat aandacht vraagt in dat moment. Een sessie duurt 120-150 minuten en bestaat uit een voorgesprek waarin we afstemmen op dat wat aandacht vraagt, een adem-interventie die aansluit bij jouw wens of verlangen, en een moment van navoelen. 

Geef jezelf alle ademruimte!

Het is fijn om tijdens de sessie comfortabele, niet knellende kleding te dragen, zodat jij alle adem- en beweegruimte hebt. Zorg er ook voor dat je niet net een grote maaltijd hebt gegeten of veel hebt gedronken. In veel gevallen is het fijn en zeer waardevol om na de sessie wat tijd voor jezelf te nemen. Eventuele vragen die na de sessie bij je opkomen kun je mij altijd per mail toesturen. 

 

 

Sessie

(2-2.5uur)

165,- 

6x Procesgericht Ademwerk

(max 4mnd geldig)

990,-

Adem & Eva Groepstraject

(7 weken)

800,-

"Op een kalme, oprechte en aandachtsvolle wijze loodst Eva mij door een spannende ontdekkingstocht in mijn lichaam.

Ze sluit daarbij naadloos aan op mijn behoeftes, zo biedt ze mij o.a. veiligheid.

 

Tot op dit moment waren het bijzondere ervaringen en heb ik veel zin om samen met Eva verder te gaan op dit avontuur."

 

- L.W. -