Verbonden Adem Methode

We ademen altijd in het moment! Niet gister, niet morgen, maar NU. Wanneer we ons verbinden met onze adem stappen we in het moment en  ervaren we wat er op dat moment aanwezig is. Je zou kunnen zeggen dat aanwezig zijn bij de adem je in contact brengt met het onbewuste.

 

Omdat het leven spannend of pijnlijk kan zijn, kunnen we al vanaf jongs af aan er (onbewust) voor kiezen om de adem vast te zetten of te controleren. Niet volledig ademen is gelijk aan niet volledig hoeven voelen of ervaren. 

Uniek adempatroon

Door het (onbewust) vastzetten van de adem en daarmee het vastzetten van gevoelens en emoties ontstaat er een bepaald adempatroon. Dit unieke adempatroon zegt iets over de manier waarop jij leeft. 

 

De adem spiegelt als het ware de manier waarop jij jouw leven leeft. Door bewust te kiezen voor een volledige en verbonden ademhaling geven we ruimte aan alle delen van onszelf.

 

We geven onszelf de gelegenheid en toestemming om te ervaren wat ervaren mag en wil worden. Waardoor ervaringen, gevoelens en emoties kunnen worden verwerkt en geïntegreerd.

 

 

Ontdek de kracht van jouw helende adem

Verbonden ademen is een liefdevolle en zelfhelende ademhalingsmethode, waarin we onszelf ontvangen en verwelkomen. Meer ruimte geven aan de adem betekent automatisch meer ruimte geven aan onszelf en onze manier van leven.

 

"Voluit ademen = voluit leven." 

 

Tijdens een sessie verbonden ademen begeleid ik jou in de techniek en bij hetgeen er door jou ervaren mag worden. De adem is hierin altijd leidend. We volgen haar ritme en vertrouwen op haar helende kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

"In een periode dat er veel angst en spanning speelde in mijn leven kwam ik in contact met Eva.

 

Wat een verademing, zo'n ademsessie..

Het intakegesprek überhaupt was al heel prettig, de begeleiding tijdens het ademen ook.

 

Ik voelde me gezien, begrepen en vooral heel veilig. Ik kwam weer in contact met mijn lichaam en kon daardoor loslaten. Prachtig. Dikke aanrader!"

 

- Ilse Marijn -