Yoga voor een bewuster leven

Uit het hoofd, in het lijf! Yoga brengt je in de gelegenheid om te ervaren hoe jij je voelt.

 

In 2017 nam ik voor mezelf het besluit om me om te scholen tot yoga docent. Ongeveer tien jaar daarvoor kwam ik in contact met yoga. Ik was toen op zoek naar een manier van bewegen die ik aankon. Door de diagnose borstkanker en de daarbij behorende behandelingen was ik laag belastbaar. Ik begon met yoga om fysiek fitter te worden, maar het bracht me veel meer dan dat.

 

Yoga bracht rust in mijn denken, piekeren en willen controleren. Yoga bracht me in contact met het voelen van mijn lichaam. Emoties en gevoelens die ik als overlevingsstrategie geparkeerd had dienden zich aan. Ik voelde angst en verdriet over het ziek zijn, maar ook voelde ik een diepe bewondering voor mijn herstellende lijf.

Vanuit het voelen kon ik beter aangeven waar mijn behoeftes en grenzen lagen.

 

In de zachtheid van yoga ontdekte ik de kracht van ‘bewust aanwezig zijn’. 

Het voelt als mijn missie om ook jou hiermee kennis te laten maken! 

Kom yoga doen met mij! Ik weet zeker dat het je iets zal brengen.

 

Dit zijn de opties waaruit je kunt kiezen, maar weet dat er in overleg meer mogelijk is. 

 

PRIVE YOGALES

Een 1 op 1 yogales, afgestemd op jouw specifieke wens of (hulp)vraag. De les duurt 60 minuten en vindt plaats op een vooraf overeengekomen (online) locatie. Prijs vanaf 55 euro, afhankelijk van de locatie. 

 

ONLINE BIBLIOTHEEK

Al voor 11 euro per maand heb je toegang tot alle video's die ik speciaal heb opgenomen voor deze Yoga & Adem bibliotheek. Ik zorg voor minimaal 1 nieuwe video per maand en jij blijft lid zolang je het leuk vindt.