Ontspanning Sessie Reiki

Ieder van ons is op zoek naar balans, rust, ontspanning, herstel en heling. Ons lichaam vormt een prachtige ingang om onszelf te geven waar we naar verlangen.

 

"Je bent van harte welkom wanneer jij behoefte hebt aan ontspanning, minder pijn, heling en een (sterkere) vertrouwensband met je lichaam".

 

Door naar het lichaam te luisteren en het aandacht te geven, verbeteren we de relatie met ons lichaam en daarmee met onszelf. We beginnen steeds sterker te ervaren waar we behoefte aan hebben, we leren onze diepste verlangens kennen, zullen meer en meer vanuit dit innerlijk weten gaan leven.

 

Een ontspanning sessie bij mij zal volledig afgestemd zijn op jou. Mijn werkwijze is intuïtief, hetgeen wat op het moment van onze sessie het meest de aandacht vraagt zal worden aangeraakt. Tijdens een ontspanning sessie gebruik ik Reiki en zo nodig aanvullende meditaties, visualisaties of ademoefeningen. 

 

Door jouw lichaam te bieden wat zij het meest nodig heeft, ontstaat er diepe ontspanning, (lichamelijke, mentale, emotionele) blokkades verzachten, er kan heling ontstaan.

Heling door ontspanning en aandacht

Iedere maand maak ik ruimte in mijn agenda voor een beperkt aantal ontspanning sessies. Vraag naar de beschikbaarheid.

 

Een ontspanning sessie duurt  90 minuten. De sessie is altijd inclusief een voorgesprek, een moment van navoelen en afsluiten. 

 

Ontspanning sessie 90 minuten: 90,- 

"Eva heeft een bijzondere en fijne energie die meteen heel vertrouwd voelt. Ik voel me in mijn waarde gelaten bij haar. Ze neemt echt de tijd voor onze sessie."

 

- Sophia -