Traject 'IK LEEF!', van overleven naar leven

 

Het is 07.00 uur, je wekker gaat, je voelt je nog moe en besluit een aantal keer te snoozen. Je merkt op dat je er tegenop ziet om naar je werk te gaan.

 

Voor je het weet draait je hoofd op volle toeren, voel je hoe je nagaat wat je allemaal te doen hebt deze dag. Een dag vol afspraken, deadlines, het afwerken van een to do list die iedere minuut langer lijkt te worden.

 

Je weet nu al dat je vanavond geen puf meer hebt voor een ontspannen sportlesje waar je al dagen naar verlangt. Hoogstwaarschijnlijk klap je na het eten je laptop nog even open… Ontspannen moet dan maar wachten tot het weekend, alhoewel… de sociale ‘moetjes’ stapelen zich ook daar al behoorlijk op!

Je hebt alles, maar je bent ongelukkig

Je dacht altijd dat deze baan, dit leven je voldoening en geluk zou brengen. Genoeg geld, een eigen huis, een groot sociaal netwerk. Op papier heb je het helemaal gemaakt. Maar je leven voelt leeg. Jij voelt je leeg!!

 

Je lijf voelt gespannen, je hebt pijntjes en je voelt je vaak moe. Je hebt te maken met gevoelens van eenzaamheid, ontevredenheid en onzekerheid. 

Om te overleven vul jij de leegte die je ervaart op met zaken die kortstondige momenten van geluk opleveren. Of je nou vlucht in drank, drugs en seks, urenlang series kijkt, of je verbergt in zakken chips en repen chocolade. De realiteit die jij voor jezelf hebt gecreëerd ligt binnen no time weer op de loer. 

Hoe lang hou jij dit nog vol????

Ik ben toe aan verandering

Ik heb eigenlijk maar een vraag voor je; “Waar verlang jij nou echt naar?”

De kans is groot dat je het antwoord niet kent, of dat je meteen argumenten aanhaalt waardoor jij de grootste wens voor jezelf teniet doet. En misschien kan het ook niet anders wanneer jij nooit de tijd neemt om naar binnen te keren. Nooit ervaart wat je voelt. Als je niet weet wat je voelt, hoe kun je dan weten waar je naar verlangt? 

 

Ik geloof dat jij dit kunt veranderen. Dat jij in staat bent om je te verbinden met jezelf, uit je hoofd, in het lichaam. Dat je vanuit dit contact met jezelf je diepste wensen en verlangens kunt ontdekken. Dat je bewust kunt kiezen hoe te leven, in plaats van te overleven. Dat je jouw leven niet hoeft in te richten volgens de verwachtingen en maatstaven van een ander, of volgens oude programmeringen vanuit je kindertijd.

Jij kunt voluit leven, bewust en vrij! 

Het is tijd om te gaan LEVEN!

Neem de leiding over jouw leven!

Hoe doe je dit? Met tijd, geduld, interne motivatie en begeleiding!

 

Het vraagt toewijding en het vermogen om vanuit zachtheid voorbij de weerstand te bewegen. Het vraagt om aanwezig te zijn bij precies datgene wat gevoeld en ervaren mag worden. Het vraagt om absolute eerlijkheid naar jezelf.

 

Het vraagt van jou om nieuwe wegen te bewandelen, ver uit je ‘comfortzone’ te stappen. Het vraagt om verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven! Het is daadwerkelijk een liefdevol “Ja!” zeggen tegen jezelf!

 

Ik ben er om jou begeleiding te bieden gedurende dit transformatie proces!

Are you ready? 

  • Stop met vluchten en bevrijd jezelf van zelfopgelegde beperkingen.
  • Ervaar rust in je hoofd en contact met je lijf.
  • Kom in verbinding met je werkelijke behoeftes en verlangens.
  • Hou van jezelf en van je leven.

De transformatie

Tijdens het transformatie traject ‘IK LEEF’ werken we zes maanden intensief samen.

De invulling van de zes maanden wordt afgestemd op wat nodig is voor jouw unieke proces. De begeleiding bestaat uit lichaamsgerichte- en ademcoaching. Een sessie kan bestaan uit een coaching gesprek, verbonden adem, reiki, beweging of ontspanningsoefeningen. 

Het traject

●      6 maanden

●      1 uitgebreid intakegesprek (1.5 uur)

●      12 lichaamsgerichte sessies (totaal 24 uur)

●       3.5 uur aan geleide meditaties (Programma Bewust Zijn, Mp3 downloads)

●      1 dag waarin we intensief samenwerken (programma op maat)

●      Incheck momenten via e-mail/ whatsapp

 

3000,-  (of 6 termijnen van 500,-)

 

Ben jij er klaar voor om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven? Niet langer te vluchten in pijnlijke, niet dienende patronen? Wil jij volmondig “Ja” zeggen tegen jezelf, tegen je diepste verlangens en dromen? 

 

Zeg nu "Ja" tegen alles waar jij van droomt en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij.