Reiki | Universele Levensenergie

Diepe ontspanning, helderheid en heling

Reiki is universele levensenergie, het stroomt door ons heen en het is om ons heen, in de bomen, de planten, de dieren. Deze universele, oordeelvrije, liefdevolle energie heeft de kwaliteit ons zelfhelende vermogen te bevorderen. Reiki zorgt voor een diepe ontspanning en biedt de kans om lichamelijk, mentale en emotionele blokkades te verzachten of op te heffen.

 

Door met Reiki te werken leren we onze innerlijke wijsheid kennen en leren we gehoor te geven aan onze diepste verlangens. We kunnen meer en meer met plezier en gemak vanuit onze innerlijke wijsheid en onze verlangens gaan leven.

 

Tijdens een Reiki sessie ontvang je via mijn handen (handoplegging) deze universele levensenergie. Ik raak je op verschillende plaatsen op je lichaam heel zacht aan. 

Mijn sessies zijn heel intuïtief en volledig afgestemd op jou, we geven aandacht aan hetgeen wat op dat moment aangeraakt mag worden. Tijdens de sessie kom jij ontspannen liggen op de behandelbank en mag jij je volledig openstellen voor wat ervaren mag worden.

 

Is liggen lastig voor je, weet dan dat we de sessie ook zittend kunnen uitvoeren.

Wil of kun je niet naar de praktijkruimte komen, maar wel graag Reiki ervaren? Dat is geen probleem, Reiki kan op afstand gegeven worden. Als je vragen hebt over een Reiki sessie (op afstand) laat het me weten, ik beantwoord je vragen graag. 

 

Een Reiki sessie duurt 60 minuten en vraagt van jou een investering van 75,-