Agenda

Wat fijn dat je er bij bent

Op vrijdagochtend ontvang ik je graag voor een Yin & Yang LIVE online yogales.

Deze les verzorgt ik vanuit mijn eigen thuisstudio. Jij bent welkom om vanuit jouw fijne plek mee te doen. 

 

Je kunt LIVE meedoen via ZOOM van  9.15 tot 10.15 uur.

Komt dit tijdstip niet goed uit voor jou, maar zie je het wel helemaal zitten om deze yogales van mij op een tijdstip te doen die helemaal passend is voor jou?

Geef je dan op en ontvang de opname, deze blijft een hele week te bekijken!

 

Meedoen kost 9 euro per keer.

Je kunt eenmalig meedoen, of alvast de hele maand inplannen voor jezelf. 

 

Geef jezelf nu op door het contactformulier (onderaan deze pagina) in te vullen, ik neem dan per email contact met jou op. Tot snel!


Programma "Bewust Zijn"

Te volgen op aanvraag, precies op het moment dat jij 'JA, dit wil ik' ervaart.

Heb jij het gevoel dat je vastloopt of vastzit in je leven, op je werk of in een relatie?

Weet je intuïtief dat het anders kan, maar weet je niet wat je volgende stap moet zijn?

Ervaar dan nu met behulp van dit programma jouw innerlijke wijsheid, ontdek wat waar is voor jou en geef jouw leven een positieve impuls.

 

Het programma 'Bewust Zijn' duurt tien weken. In deze periode ontvang je iedere 10 dagen een geleide meditatie (mp3) die je levenslang kunt blijven beluisteren. Naast deze 7 meditaties, die circa 30 minuten duren, begeleid ik jou tijdens een drietal individuele sessies. Tijdens deze sessies kun jij je vragen stellen en besteden we aandacht aan jouw thema's. Daarnaast ontvang je ook nog eens een super fijn werkboek waarin jij je ervaringen en inzichten kunt noteren.

 

Gedurende de meditaties kun jij heerlijk ontspannen komen liggen. Ik begeleid jou met mijn stem. Je gaat op ontdekkingsreis in jouw lichaam. We openen de deuren voor allerlei gewaarwordingen. Dit kunnen gedachtes en herinneringen zijn, fysieke sensaties, maar ook emoties en gevoelens. 

 

Je lichaamsbewustzijn zal versterken, je leert de taal van jouw lichaam kennen en je zult gaan ontdekken wat waar is voor jou! Je zult afstand gaan nemen van (oude) belemmerende gedachtes, overtuigingen en patronen en jouw leven gaan vormgeven zoals jij dat echt wilt!

 

Het programma Bewust Zijn kun je starten wanneer jij dat wilt. Je stuurt mij een aanvraag door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.  Na een intake gesprek plannen we de tien weken in.

Dit programma vraagt van jou een investering van 363,-


Yoga Lessen Bindi

LET OP in verband met COVID - 19 kunnen onderstaande lessen en tijden afwijken van het Bindi rooster. Check de website van Bindi voor het actuele aanbod.

Meedoen aan deze lessen? Opgeven en betalen kan enkel bij Bindi.

 

Woensdag 08.00 - 09.15 Flow

Woensdag 09.30 - 10.45 Hatha

Donderdag 11.00 - 12.15 Hatha

Zondag 10.00 - 11.15 Yin Yoga

Zondag 11.30 - 12.45 Yin Yoga