Een uitnodiging om helemaal jezelf te zijn

Ik zie het als mijn missie om anderen te begeleiden bij het proces van bewustwording. Zodat ieder mens vrij kan worden van zelfopgelegde beperkingen en het leven kan gaan leiden zoals het voor hem of haar bedoeld is.

 

Je door mij laten begeleiden levert jou het volgende op:

  • Bewustwording van patronen, overtuigingen en zelf opgelegde beperkingen.
  • Helderheid over je wensen, verlangens en grenzen.
  • Een innerlijk weten dat je al precies diegene bent die je wilt zijn.
  • Een liefdevolle(re) relatie met jezelf en de mensen om je heen.
  • Vertrouwen om stappen te zetten op jouw eigen pad.
  • Jouw leven vrijuit en voluit leven, precies zoals het voor jou bedoeld is. 

Een sessie bij mij is een uitnodiging voor jou om helemaal jezelf te zijn. Om volledig tevoorschijn te komen, zowel jouw licht als jouw donker is welkom. Precies datgene wat aandacht mag krijgen zal worden aangesproken. Ik werk met de "Verbonden Adem" methode (Transformational Breath) en gebruik hierbij elementen vanuit Reiki en meditatie.

 

Een sessie is altijd volledig afgestemd op jou en hetgeen wat aandacht vraagt in dat moment. Een sessie duurt 120 minuten en bestaat uit een voorgesprek, een "Verbonden Adem" interventie die aansluit bij jouw wens of verlangen, en een korte nabespreking. 

Het is fijn om tijdens de sessie comfortabele, niet knellende kleding te dragen, zodat jij alle adem- en beweegruimte hebt. Zorg er ook voor dat je niet net een grote maaltijd hebt gegeten of veel hebt gedronken. In veel gevallen is het fijn en zeer waardevol om na de sessie wat tijd voor jezelf te nemen. Eventuele vragen die na de sessie bij je opkomen kun je mij altijd per mail toesturen. 

 

Losse sessie: 135,-

Traject, 4 sessies (1-2 mnd): 500,-

Traject, 6 sessies (1-3 mnd): 750,-

Duo sessie: 180,-

Groepssessie op aanvraag